PALVELUMME

Palveluvalikoimamme on suuri. Ohutlevysuunnittelu, mekaniikkasuunnittelu, teräsrakennesuunnittelu, 3D-mallinnus, 3D tulosteet, lujuuslaskennat, kaikki luonnostelusta valmiseen tuotteeseen asti.


Miksi CreoLab?

Meillä on laaja osaaminen ja kokemus mekaniikkasuunnittelun avulla tehdyistä ratkaisuista teollisuuteen ja useille muille toimialoille. CreoLab toimittaa räätälöityjä ratkaisuja. CreoLab suunnitelee yrityksellesi aina optimaalisimman ja ongelmaan parhaiten sopivan ratkaisun.


Konsultointi

Tekninen konsultointi on laaja-alaista järjestelmien ja palveluiden ymmärtämistä ja hallintaa. Hankkeet voivat sisältää suunnittelun ja toteutuksen "avaimet käteen" -periaatteella tai olla osa hankkeen monista eri vaiheista. Teknisen konsultoinnin palveluitamme ovat muun muassa: 

  • Esisuunnittelu
  • Vaatimusmäärittelyt
  • Hankinnan tuki
  • Valmistuksen valvonta

Teräsrakenteet


CreoLab suunnittelee teräskaiteet asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valikoimaan kuuluvat sekä parveke-, porras- että tasokaiteet ja niitä voidaan asentaa ulko- ja sisätiloihin. Ehdoton vahvuutemme on se, että tunnemme teräksen ominaisuudet ja mahdollisuudet poikkeuksellisen hyvin. Erikoisalaamme ovat tilaustyönä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin toteutettavat teräsrakenteet. Meillä on luotettavaa osaamista ennen kaikkea teräsrunkojen ja täydentävien teräsrakenteiden, kuten katoksien, teräsportaiden ja teräskaiteiden suunnittelusta ja valmistuksesta.


Ota yhteyttä

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.